In een wereld waar televisies bijna worden vervangen door video’s die online worden gevonden en waar in één enkele upload een directe beroemdheid kan worden, is het onmiskenbaar dat YouTube een belangrijk onderdeel van ons leven is. Elke dag worden veel video’s bekeken op YouTube en kun je zien dat een aantal video’s binnen een paar dagen zoveel miljoen views krijgen nadat ze zijn geüpload. Daarom is YouTube een van de beste en gemakkelijkste manieren om jezelf op de markt te brengen. Je kunt zelf een video van jezelf uploaden, een video met een onderwerp of als je een bedrijf hebt, kun je een video van je product laten zien. Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding om je video’s te uploaden.

Waarom YouTube abonnees kopen?

Maar terwijl het uploaden van je video’s eenvoudig is, is het niet makkelijk om ervoor te zorgen dat mensen ze

daadwerkelijk bekijken. Natuurlijk kun je mensen naar je video’s laten kijken, maar een van de bewijzen dat je het hebt gemaakt, is dat je mensen aanmeldt voor je kanaal omdat dit betekent dat je aleen volgnum

mer hebt. Dit komt omdat weergaven alleen betekenen dat ze een specifieke video leuk vonden, maar zodra ze zich hebben aangemeld als volger, denken ze ook dat de meeste van je video’s de moeite waard zijn. Voor kijkers betekent een groot aantal volgens dat je al invloedrijk bent. Dat is onder andere de reden waarom mensen met accounts op YouTube denken aan het kopen van abonnees. Lees verder om meer te weten over de effecten van het kopen van volgers.

Je kanaal wordt ‘populair’

Om te beginnen moet worden verwacht dat het aantal weergaven en abonnees laag is. Net als bij elk ander item dat begint, moet je eerst hard werken om mensen voor je te laten vallen. Nou ja, tenzij het echt iets bijzonders is. Maar het hebben van lage cijfers in de lijst met volgens heeft ook invloed op de weergaven voor je video’s, dus hoewel het normaal is, moet je begrijpen dat je niet te lang in die situatie kunt blijven. Wanneer je begint met het kopen van YouTube abonnees, zou dit natuurlijk de cijfers in je abonneelijst verhogen. En dit zal mensen doen denken dat je al volgers hebt gekregen, wat kan betekenen dat je video’s indrukwekkend zijn. Kijkers zullen denken omdat je video’s leuk aangezien je al volgers hebt gekregen. Vervolgens zal je snel genoeg zien dat ze ook beginnen met het bekijken van je video’s.

Je krijgt “echte” volgens

Zoals ik eerder heb gezegd, zijn de cijfers op je abonneelijst belangrijk. Als ze hoog zijn, laat dit zien dat je al de invloed hebt die je wilde behalen sinds je je account hebt aangemaakt. Dit betekent dat mensen met echte YouTube-accounts je kunnen gaan opvallen en gaan denken: “Oh, hij heeft een enorme aanhang. Misschien zijn zijn video’s interessant. ”
En dus beginnen mensen video’s te bekijken. Als ze echt leuk vinden wat je produceert, is dat de tijd waarop ze op de knop ‘Abonneren’ klikken. Bovendien zijn niet alle volgens nep of robots, dus op een bepaalde manier heb je een abonnee gekocht die daadwerkelijk een account heeft en je video’s kan bekijken.